Henrik Dines Kristensen

Min Gæstebog

Skrevet af Hanne Daugaard, d. 03-12-2009

Hej Henrik!
Tak for din julehilsen og kæmpe tillykke med din hjemmeside! Jeg ønsker dig og dine en rigtig glædelig jul og et forrygende nytår.
Mange hilsener Hanne

E-mail:

@balk.dk

hda

Hvor får han dog alle de idéer fra..?!

- Tak fordi du besøger min hjemmeside. - Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå bjælke lige herunder. - Du kan også indsætte et foto ved din hilsen. - Når du er færdig med at skrive, skal du klikke på den næste blå bjælke "Ok - færdig!" NB! Ønsker du at henvende dig direkte til mig, uden at det kommer til at stå i "Min Gæstebog", så skriv til mig under fanen "Kontakt Dines Design".

Skrevet af Waltraud Hansen, d. 01-12-2009

Hej Henrik

Tak for din mail og tillykke med den flotte og overskuelige hjemmeside, som jeg jævnligt vil besøge og følge dine kreative idéer. Mangler jeg en gave kan jeg hente inspiration på din nye hjemmeside.
Held og lykke med din hobby.

Kærlig hilsen også til Anne-Marie fra
Waltraud

E-mail:

jw.hansen

@mail.dk

Skrevet af Lotte Hoff, d. 01-12-2009

Hej Henrik.
Sikke flotte ting du har lavet. Jeg er vildt imponeret :-) Især Pingvinen synes jeg er flot lavet. Alle de forskellige ting du har formået at lave.....du er virkelig selvlært multikunstner. Vi andre kan jo kun gå at glæde os til at gå på pension, når vi kan se hvad du får ud af din :-) indtil videre nøjes jeg bare med barsel,det kommer der forhåbentlig en dejlig "hjemmelavet" baby ud af :-), Så lidt kreative er vi da, her i sønderjylland :-)Rigtig god jul. Hilsen Lotte

E-mail:

Mlhoff

@bbsyd.dk

Skrevet af Hanne Nygaard, d. 01-12-2009

Kære Henrik!
Tak for din mail. Sikken en overraskelse. Hvor er det bare smukke ting, du har lavet. Jeg er rigtig glad for min saltske. Jeg tænker af og til på og er glad for at se, hvor aktiv du er. Jeg håber du har det godt.
Jeg ønsker dig en rigtig glædelig jul og et godt og aktivet nytår.
Mange hilsener fra
Hanne

E-mail:

Hny

@balk.dk

Skrevet af Jeanet Hjort, d. 01-12-2009

Hej Henrik!
Mange tak for din hilsen. Det er en rigtig flot hjemmeside, du har lavet. Her på skolen er der travlhed med at arrangere diverse fester. På hjemmefronten er der lavet adventskrans og kalenderlyset skal frem her i eftermiddag. Af hensyn til sjælefreden bliver kalenderlyset kun tændt om aftenen, så jeg ikke skal sidde her på skolen og tænke over, om det nu er slukket.

Mange kærlige hilsner
Jeanet

E-mail:

hjo

@balk.dk

Skrevet af birgit, d. 27-11-2009

hej Henrik. Tillykke med den flotte hjemmeside. Du er bare go`. Her fordrives tiden med influenza- dog ikke Torben-endnu!! Sælger du dine ting? Vi er vilde med "sort sol". Hilsen og go weekend-også til fruen.

E-mail:

tbhoff

@hotmail.com

Nyeste kommentarer

14.04 | 17:26

Hejsa Ved ikke lige hvor du bor men jeg bor i nordjylland og skal have lave...

25.03 | 04:17

Hvordan renser du din sav for harpiks?

14.03 | 09:05

hej jeg hedder susanne og skal holde en pigefødselsdag (61 år) den 14.5....

16.01 | 10:57

Hej Henrik Vi overvejer at lave en sang på "Vi er alle i samme båd" til v...